Hur det startade

Ideén till YoungNest kom fram för ca 1.5 år sedan avslutade jag gymnasiet med en känsla av att vara “on top of the world”. Samma dag ställdes frågan till mig: “Har du registrerat dig hos A-kassan och arbetsförmedlingen?” Utan en aning om vad det var började jag genast söka på nätet.

Där och då fortsatte jag min sökning och undrade varför det inte fanns en enda plattform som sammanförde allt på ett ställe, särskilt utformad för unga som mig. Det var just då vi beslöt oss för att skapa en plattform där vi samlar relevant information för unga inför vuxenlivet, en plats för “life-skills”.

” Att skapa en plattform, tillgänglig för alla skolungdomar och unga vuxna som vill veta mer om vad som förväntas av en och vad man behöver veta när man tar steget ut i vuxenlivet – genom att utveckla en plattform där det är enkelt att hitta det man inte vet att man behöver veta och förstå. Genom ökad kunskap och förståelse var en bidragande del till en bättre samhällsutveckling och värld”

” Bli den naturliga inspirerande plattformen för unga vuxna att gå till för att hitta och få life-skill om hur livet efter skolan fungerar”.

Nick Sandström

Email: nick@youngnest.se

LinkedIn: Nick Sandström